Marketing toolkit

Op deze pagina vind je handige downloads en materiaal voor partners. Zo kun je de handleiding downloaden waarmee we je stap voor stap uitleggen hoe je een profiel aanmaakt en evenement aanmeldt. Ook vind je hier de boilerplate die je kunt gebruiken in je eigen uitingen, beeldmateriaal & tips om je evenement uit te lichten op social media.

 

Handleiding evenement aanmelden

Download hier de handleiding waarin we je stap voor stap uitleggen hoe je een profiel aanmaakt en je evenement(en) aanmeldt.

Foto’s & beeld

Download hier actueel high-res beeldmateriaal. Vermeld bij gebruik altijd de Rotterdam Architectuur Maand en de fotograaf.

Social handles

 

De hele maand juni is de stad Rotterdam het decor van tientallen lezingen, tours, tentoonstellingen, films met het drijvende Festivalhart in de Maashaven als bruisend middelpunt. Ontdek de Natte Stad! Bekijk het volledige programma op rotterdamarchitectuurmaand.nl

Let op: de schrijfwijze is altijd ‘Rotterdam Architectuur Maand’ (3 losse woorden met hoofdletter). Als afkorting kun je gebruiken: RA Maand ’23.

  • Instagram @rotterdamarchitectuurmaand #ramaand23 #rotterdamarchitectuurmaand
  • Facebook @rotterdamarchitectuurmaand
  • LinkedIn @RotterdamArchitectuurMaand
Factsheet

Download hier onze factsheet met daarin de Rotterdam Architectuur Maand in cijfers & waar de RA Maand voor staat.

Logo

 

Download RA Maand logo

Boilerplate

Korte versie
(naam partner) is onderdeel van de Rotterdam Architectuur Maand ’23.

Lange versie
Het grootste architectuurfestival van Nederland over de toekomst van de stad. De hele maand juni is de stad Rotterdam het decor van tientallen lezingen, tours, tentoonstellingen, films met het drijvende Festivalhart in de Maashaven als bruisend middelpunt. Ontdek de Natte Stad! Bekijk het volledige programma op rotterdamarchitectuurmaand.nl

Let op: de schrijfwijze is altijd ‘Rotterdam Architectuur Maand’ (3 losse woorden met hoofdletter). Als afkorting kun je gebruiken: RA Maand ’23.

Je draagt bij aan de zichtbaarheid van de RA Maand door:
  • het aanmelden programma via de partneromgeving
  • logo & boilerplate in je eigen persberichten, nieuwsbrieven en andere uitingen gebruiken
  • delen & gebruiken van hashtags op social media
  • verwijzen naar de RA Maand in persberichten, nieuwsbrieven, eigen website, etc.
  • verwijzen naar ander RA Maand programma dat gerelateerd is aan jouw onderwerp of bij jou in de buurt is